Evaluación de calidad microbiológica en helados de tipo artesanal



Document title: Evaluación de calidad microbiológica en helados de tipo artesanal
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000219686
ISSN: 0328-4166
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ago
Volumen: 29
Number: 124
Pages: 39-41
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helados,
Calidad,
Microbiología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Ice cream,
Quality,
Microbiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).