Deteccion por electroforesis de cereales tacc en helados comerciales



Document title: Deteccion por electroforesis de cereales tacc en helados comerciales
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000127994
ISSN: 0328-4166
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Fac Farmacia Bioquimica, Catedra Bromatologia, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ago
Volumen: 18
Number: 101
Pages: 26-31
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Trigo,
Avena,
Cebada,
Centeno,
Helados,
Electroforesis,
Gliadinas,
Gluten
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Wheat,
Barley,
Rye,
Oats,
Ice cream,
Electrophoresis,
Gliadins,
Gluten
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).