Cómo conservar los productos panificados



Document title: Cómo conservar los productos panificados
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000218131
ISSN: 0328-4166
Year:
Season: Oct
Volumen: 33
Number: 143
Pages: 50-51
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pan,
Conservación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Bread,
Conservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).