Calidad asegurada . Los nuevos conceptos de calidad y su aplicacion en las plantas elaboradoras de helados y derivados



Document title: Calidad asegurada . Los nuevos conceptos de calidad y su aplicacion en las plantas elaboradoras de helados y derivados
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000008453
ISSN: 0328-4166
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Esc Univ Alimento Reconquista, Reconquista, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Feb
Volumen: 19
Number: 112
Pages: 22-36
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Calidad,
Helados,
Elaboración,
Microbiología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Quality,
Ice cream,
Elaboration,
Microbiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).