Aplicaciones en heladería y panificación de los productos del suero



Document title: Aplicaciones en heladería y panificación de los productos del suero
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000142667
ISSN: 0328-4166
Year:
Season: May
Volumen: 31
Number: 135
Pages: 25-31
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helados,
Panificación,
Suero,
Características nutricionales
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Ice creams,
Panification,
Whey,
Nutritional characteristics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).