Los problemas del helado artesanal



Document title: Los problemas del helado artesanal
Journal: Heladería confitería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000031659
ISSN: 0325-3694
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 9
Number: 54
Pages: 14-18
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Colorantes,
Helado artesanal,
Nutrición,
Problemas
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Dyes,
Ice cream-craft,
Nutrition,
Problems
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).