Homogeneizacion de mezclas para helados utilizando media y alta presion



Document title: Homogeneizacion de mezclas para helados utilizando media y alta presion
Journal: Heladería confitería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000051083
ISSN: 0325-3694
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 8
Number: 45
Pages: 14-14
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Equipo y maquinaria,
Helados,
Homogeneización,
Presión
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Equipment and machinery,
Homogenization,
Ice cream,
Pressure
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).