El mundo de los helados en francia



Document title: El mundo de los helados en francia
Journal: Heladería confitería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000127937
ISSN: 0325-3694
Authors:
Year:
Season: Jul
Volumen: 18
Number: 99
Pages: 41-46
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, analítico
Disciplines: Química,
Economía,
Administración y contaduría
Keyword: Química de alimentos,
Economía industrial,
Administración de la producción,
Francia,
Europa,
Helados,
Comercialización,
Ingredientes,
Sorbetes,
Elaboración
Keyword: Chemistry,
Economics,
Management and accounting,
Food chemistry,
Industrial economics,
Production management,
France,
Europe,
Ice cream,
Commercialization,
Ingredients,
Sherbets,
Manufacture
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).