El helado en el código alimentario argentino



Document title: El helado en el código alimentario argentino
Journal: Heladería confitería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000123616
ISSN: 0325-3694
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Analítico Especializado, Departamento Técnico, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 11
Number: 65
Pages: 16-19
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Leyes o reglamentos
Approach: Divulgación
Disciplines: Química,
Medicina,
Derecho
Keyword: Química de alimentos,
Microbiología,
Derecho social,
Argentina,
Helados,
Artesanías,
Industria,
Código alimentario
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Law,
Food chemistry,
Microbiology,
Social law,
Argentina,
Ice cream,
Artisan manufacture,
Industry,
Codex alimentarius,
Handicrafts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).