Contribucion al estudio de las carnes bovinas sometidas al calor. I parte



Document title: Contribucion al estudio de las carnes bovinas sometidas al calor. I parte
Journal: Gaceta veterinaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000055809
ISSN: 0367-3812
Authors:
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 45
Number: 377
Pages: 32-46
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Química
Keyword: Bovinos,
Química analítica,
Química de alimentos,
Carne,
Cocción,
Ganado bovino,
Pruebas
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Bovines,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Analytical tests,
Cattle,
Cooking,
Meat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).