Aptitud de las especies merluza , rouget , corvina , pescadilla y castaneta para la obtencion de surimi



Document title: Aptitud de las especies merluza , rouget , corvina , pescadilla y castaneta para la obtencion de surimi
Journal: Frente marítimo
Database: PERIÓDICA
System number: 000002010
ISSN: 1015-3233
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Pesca, Montevideo. Uruguay
Year:
Season: Nov
Number: 5
Pages: 145-149
Country: Internacional
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Peces,
Química de alimentos,
Pulpa,
Surimi,
Organolepsis,
Procesamiento,
Productos pesqueros
Keyword: Biology,
Chemistry,
Fish,
Food chemistry,
Pulp,
Surimi,
Processing,
Organolepsis,
Fishery products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).