Pesquisa de mercado sobre a viabilidade de producao de leite tipo C e de queijo provolone organicos na Regiao Oeste de Santa Catarina



Document title: Pesquisa de mercado sobre a viabilidade de producao de leite tipo C e de queijo provolone organicos na Regiao Oeste de Santa Catarina
Journal: Evidencia : biotecnologia e alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000317919
ISSN: 1519-5287
Authors: 1



2
Institutions: 1Universidade do Oeste de Santa Catarina, Campus de Videira, Videira, Santa Catarina. Brasil
2Universidade do Oeste de Santa Catarina, Area de Ciencias Exatas e da Terra, Videira, Santa Catarina. Brasil
Year:
Season: Ene-Jun
Number: 1
Pages: 69-92
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Administración y contaduría
Keyword: Mercadotecnia,
Biotecnología,
Alimentación,
Leche,
Producción,
Brasil,
Queso,
Productos orgánicos
Keyword: Management and accounting,
Marketing,
Feeding,
Milk,
Production,
Brazil,
Cheese,
Organic products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).