Los primeros libros de cocina: una revolución en la transmisión del conocimiento culinario en México (Parte II)



Document title: Los primeros libros de cocina: una revolución en la transmisión del conocimiento culinario en México (Parte II)
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000419443
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Instituto de Investigaciones Antropológicas, Ciudad de México. México
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 41
Number: 5
Pages: 193-196
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Histórico
Disciplines: Medicina,
Antropología
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Historia de la cultura,
Recetas de cocina,
Recetarios,
Revistas,
Cocina mexicana
Keyword: Metabolism and nutrition,
Cultural history,
Reciperies,
Cuisine recipes,
Journals,
Mexican food
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).