Las leguminosas en la cocina (2a parte)



Document title: Las leguminosas en la cocina (2a parte)
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000077654
ISSN: 0186-3274
Authors:
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 10
Number: 2
Pages: 42-47
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Medicina,
Agrociencias
Keyword: Gastroenterología,
Metabolismo y nutrición,
Gramíneas,
Leguminosas,
Alimentos,
Oleaginosas,
Cereales,
Gastronomía,
Preparación
Keyword: Medicine,
Agricultural sciences,
Gastroenterology,
Metabolism and nutrition,
Gramineae,
Legumes,
Foods preparation,
Oilseeds,
Cereals,
Gastronomy
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).