Las bases de una buena fritura



Document title: Las bases de una buena fritura
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000001118
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", Tlalpan, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 14
Number: 4
Pages: 42-45
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aceites,
Cocción,
Frituras,
Temperatura
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Oil,
Cooking,
Fritters,
Temperature
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).