¿En dónde quedaron nuestros alimentos?



Document title: ¿En dónde quedaron nuestros alimentos?
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000413833
ISSN: 0186-3274
Authors:
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 41
Number: 1
Pages: 19-28
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Salud pública,
Historia de la cultura,
Alimentos,
México,
Supermercados,
Importaciones,
Apertura comercial,
Comida rápida,
Consumo de alimentos
Keyword: Medicine,
Metabolism and nutrition,
Public health,
Cultural history,
Foods,
Mexico,
Supermarkets,
Imports,
Commercial opening,
Fast food,
Food consumption
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).