El nopal como alimento tradicional mexicano



Document title: El nopal como alimento tradicional mexicano
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000012320
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 18
Number: 3
Pages: 14-19
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Medicina,
Antropología
Keyword: Hortalizas,
Metabolismo y nutrición,
Antropología de la cultura,
Nopal,
México,
Opuntia,
Alimentos
Keyword: Agricultural sciences,
Medicine,
Anthropology,
Vegetables,
Metabolism and nutrition,
Cultural anthropology,
Foods,
Mexico,
Opuntia,
Nopal
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).