El chile. Composición nutrimental, fenoles, capsaicinoides y flavonoides



Document title: El chile. Composición nutrimental, fenoles, capsaicinoides y flavonoides
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000393874
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
1
Institutions: 1Instituto Nacional de Ciencias Médicas y Nutrición Salvador Zubirán, Departamento de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 39
Number: 4
Pages: 143-146
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Chile,
Fenoles,
Capsaicinoides,
Flavonoides,
Composición química
Keyword: Medicine,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Chile,
Phenols,
Capsaicinoids,
Flavonoids,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).