Journal: | Coletanea do Instituto de Tecnologia de Alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000038367 |
ISSN: | 0100-350X |
Authors: | Takahashi, S1 Pierrotti, J.A Valle, J.L.E Okada, M Figueiredo, I.B |
Institutions: | 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil |
Year: | 1979 |
Number: | 10 |
Pages: | 169-186 |
Country: | Brasil |
Language: | Portugués |
Document type: | Artículo |
Approach: | Descriptivo, aplicado |
Disciplines: | Química, Ingeniería, Medicina |
Keyword: | Química de alimentos, Equipo y maquinaria, Metabolismo y nutrición, Membranas, Concentrado protéico, Queso, Suero, Ultrafiltración |
Keyword: | Chemistry, Engineering, Medicine, Food chemistry, Equipment and machinery, Metabolism and nutrition, Cheese, Membranes, Protein concentrates, Ultrafiltration, Whey |
Document request | |