Tratamiento con calor aplicado a frutos. Efectos y alternativas basadas en biotecnología



Document title: Tratamiento con calor aplicado a frutos. Efectos y alternativas basadas en biotecnología
Journal: Ciencia y desarrollo
Database: PERIÓDICA
System number: 000403806
ISSN: 0185-0008
Authors: 1
1
1
Institutions: 1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Laboratorio de Genética y Biologia Molecular de Plantas, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 42
Number: 281
Pages: 56-57
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Frutales,
Bioquímica,
Fisiología vegetal,
Frutos,
Tratamiento térmico,
Tratamiento hidrotérmico,
Larvas,
Empaque
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Fruit trees,
Biochemistry,
Plant physiology,
Fruits,
Thermal treatment,
Hydrothermal treatment,
Larvae,
Packing
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).