Oxidación del colesterol en bizcochuelo elaborado con huevo en polvo



Document title: Oxidación del colesterol en bizcochuelo elaborado con huevo en polvo
Journal: Ciencia, docencia y tecnología
Database: CLASE
System number: 000193149
ISSN: 0327-5566
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de Entre Ríos, Facultad de Ciencias de la Alimentación, Paraná, Entre Ríos. Argentina
Year:
Season: Nov
Volumen: 13
Number: 25
Pages: 155-171
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Colesterol,
Pan,
Oxidación,
Toxicidad
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).