Metodo para analizar la representatividad de los calculos relacionados con los balances termicos



Document title: Metodo para analizar la representatividad de los calculos relacionados con los balances termicos
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000034944
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", Fac Azucarera, La Habana. Cuba
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 8
Number: 3
Pages: 101-108
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Matemáticas
Keyword: Fitotecnia,
Química de alimentos,
Matemáticas aplicadas,
Métodos de análisis,
Caña de azúcar,
Ingenios azucareros,
Termico-balance
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Mathematics,
Crop husbandry,
Food chemistry,
Applied mathematics,
Analysis methods,
Sugar cane,
Sugar mills,
Thermal balance
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).