Propriedades funcionais de concentados proteicos de pescado preparados por varios metodos



Document title: Propriedades funcionais de concentados proteicos de pescado preparados por varios metodos
Journal: Brazilian journal of food technology
Database: PERIÓDICA
System number: 000172124
ISSN: 1516-7275
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidade Federal do Parana, Setor de Ciencias da Saude, Curitiba, Parana. Brasil
2Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
3Instituto de Tecnologia de Alimentos, Centro de Quimica de Alimentos e Nutricao Aplicada, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Ene-Dic
Volumen: 1
Number: 1-2
Pages: 77-89
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Oreochromis niloticus,
Proteínas,
Propiedades funcionales
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Oreochromis niloticus,
Proteins,
Functional properties
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).