Métodos no térmicos para procesamiento de alimentos: variables e inactivación microbiana



Document title: Métodos no térmicos para procesamiento de alimentos: variables e inactivación microbiana
Journal: Brazilian journal of food technology
Database: PERIÓDICA
System number: 000172076
ISSN: 1516-7275
Authors: 1


Institutions: 1Washington State University, Biological Systems Engineering, Pullman, Washington. Estados Unidos de América
Year:
Season: Ene-Dic
Volumen: 1
Number: 1-2
Pages: 3-11
Country: Brasil
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Procesamiento de alimentos,
Tecnologías alternativas,
Microbiología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Food processing,
Alternative technologies,
Microbiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).