Concepto y tecnologias para la elaboracion y uso de harinas compuestas



Document title: Concepto y tecnologias para la elaboracion y uso de harinas compuestas
Journal: Boletín de la Oficina Sanitaria Panamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000024552
ISSN: 0030-0632
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Ago
Volumen: 121
Number: 2
Pages: 179-182
Country: Internacional
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Salud pública,
Maíz,
Trigo,
Arroz,
Leche,
Harina,
Valor nutritivo
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Public health,
Corn,
Milk,
Rice,
Wheat,
Flour,
Nutritive value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).