La biotecnología alimentaria en el cambio de siglo



Document title: La biotecnología alimentaria en el cambio de siglo
Journal: Biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000169883
ISSN: 0188-4786
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Biotecnología, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 5
Number: 2
Pages: 56-59
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Ciencia y tecnología,
Química
Keyword: Tecnología,
Bioquímica,
Química de alimentos,
Industria alimentaria,
Biotecnología,
Desarrollo científico,
Alimentos
Keyword: Science and technology,
Chemistry,
Technology,
Biochemistry,
Food chemistry,
Food industry,
Biotechnology,
Scientific development,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).