Efecto de las variables de operación de un extrusor de uso sencillo sobre las propiedades mecánicas de almidón termoplástico hecho de almidón agrio de yuca



Document title: Efecto de las variables de operación de un extrusor de uso sencillo sobre las propiedades mecánicas de almidón termoplástico hecho de almidón agrio de yuca
Journal: Biotecnología en el sector agropecuario y agroindustrial
Database: PERIÓDICA
System number: 000269545
ISSN: 1692-3561
Authors: 1
1




Institutions: 1Universidad del Cauca, Departamento de Agroindustria, Popayán, Cauca. Colombia
Year:
Season: Mar
Volumen: 2
Number: 1
Pages: 18-26
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Fermentaciones,
Ingeniería mecánica,
Extrusoras,
Propiedades mecánicas,
Almidón,
Almidón termoplástico,
Yuca,
Biodegradación
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Fermentation,
Mechanical engineering,
Extruders,
Mechanical properties,
Starch,
Thermoplastic starch,
Cassava,
Biodegradation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).