Detección e identificación de bacterias causantes de enfermedades transmitidas por alimentos mediante la reacción en cadena de la polimerasa



Document title: Detección e identificación de bacterias causantes de enfermedades transmitidas por alimentos mediante la reacción en cadena de la polimerasa
Journal: Bioquimia
Database: PERIÓDICA
System number: 000252600
ISSN: 0185-5751
Authors: 1
Institutions: 1Centro de Investigación y Asistencia en Tecnología y Diseño del Estado de Jalisco A.C, Guadalajara, Jalisco. México
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 31
Number: 2
Pages: 69-76
Country: México
Language: Español
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Alimentos,
Bacterias patógenas,
Detección
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Foods,
Pathogenic bacteria,
Detection
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).