Efecto del secado al sol sobre la calidad del grano fermentado de cacao



Document title: Efecto del secado al sol sobre la calidad del grano fermentado de cacao
Journal: Agronomía tropical (Maracay)
Database: PERIÓDICA
System number: 000256763
ISSN: 0002-192X
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Facultad de Agronomía, Maracay, Aragua. Venezuela
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 54
Number: 1
Pages: 31-43
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Plantas para uso industrial,
Cacao,
Secado,
Fermentación,
Calidad,
Theobroma cacao,
Características físicas,
Características químicas
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Plants for industrial use,
Cocoa,
Drying,
Fermentation,
Quality,
Physical characteristics,
Theobroma cacao,
Chemical characteristics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).