Estabilización microbiológica de pulpa de mango bocado (manguifera indica L)aplicando tecnología de obstáculo



Document title: Estabilización microbiológica de pulpa de mango bocado (manguifera indica L)aplicando tecnología de obstáculo
Journal: Agrollanía
Database: PERIÓDICA
System number: 000316823
ISSN: 1690-8066
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad Centroccidental "Lisandro Alvarado", Barquisimeto, Lara. Venezuela
2Universidad Nacional Experimental de los Llanos Occidentales Ezequiel Zamora, San Carlos, Cojedes. Venezuela
3Universidad de Carabobo, Valencia, Carabobo. Venezuela
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 2
Number: 1
Pages: 49-57
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Frutales,
Microbiología,
Mangifera indica,
Mango,
Pulpa,
Estabilidad,
Análisis microbiológico,
Tecnologia de obstáculos
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Medicine,
Food chemistry,
Fruit trees,
Microbiology,
Mangifera indica,
Mango,
Pulp,
Stability,
Microbiological analysis,
Hurdle technology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).