Contenido de proteína y algunas características del almidón en semillas de amaranto (Amaranthus spp.) cultivado en Chillán, Chile



Document title: Contenido de proteína y algunas características del almidón en semillas de amaranto (Amaranthus spp.) cultivado en Chillán, Chile
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000254752
ISSN: 0304-8802
Authors: 1


Institutions: 1Universidad de Concepción, Facultad de Ingeniería Agrícola, Chillán, Ñuble. Chile
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 30
Number: 1
Pages: 24-31
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fitoquímica,
Biotecnología,
Amaranto,
Amaranthus,
Proteínas,
Almidón
Keyword: Chemistry,
Phytochemistry,
Amaranthus,
Amaranth,
Proteins,
Starch
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).