Rendimiento del proceso de extracción de almidón a partir de frutos de plátano (Musa paradisiaca). Estudio en planta piloto



Document title: Rendimiento del proceso de extracción de almidón a partir de frutos de plátano (Musa paradisiaca). Estudio en planta piloto
Journal: Acta científica venezolana
Database: PERIÓDICA
System number: 000236707
ISSN: 0001-5504
Authors: 1




Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bióticos, Yautepec, Morelos. México
Year:
Volumen: 55
Number: 1
Pages: 86-90
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Frutales,
Química de alimentos,
Procesamiento de alimentos,
Almidón,
Extracción química,
Rendimiento,
Plátano,
Musa paradisiaca
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Fruit trees,
Food chemistry,
Food processing,
Starch,
Chemical extraction,
Yield,
Banana,
Musa paradisiaca
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).