201.- |
La cáscara de cacao (Theobroma cacao L.): una posible fuente comercial de pectinas
Barazarte, Humberto1; Sangronis, Elba2; Unai, Emaldi2
1Universidad Simón Bolívar, Laboratorio de Análisis de Alimentos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela; 2Universidad Central de Venezuela, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 2008 Vol. 58 Num. 1 , Pàg. 64-70]
|
|
202.- |
Percepción diferenciada de salsa de tomate transgénica en el sur de Chile
Schnettler Morales, B1; Sepúlveda Bravo, O1; Ruiz Fuentes, D2; Denegri Coria, M2
1Universidad de La Frontera, Facultad de Ciencias Agropecuarias y Forestales, Temuco, Cautín. Chile; 2Universidad de La Frontera, Facultad de Educación y Humanidades, Temuco, Cautín. Chile
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 2008 Vol. 58 Num. 1 , Pàg. 49-58]
|
|
203.- |
Prevalence of anemia and deficiencies of iron, folic acid and vitamin B12 in an Indigenous community from the Venezuelan Amazon with a high incidence of malaria
García Casal, María Nieves1; Leets, Irene1; Bracho, Carmen1; Mariana Hidalgo1; Gilberto Bastidas1; Gómez, Ana1; Peña, Ana1; Pérez, Hilda1
1Instituto Venezolano de Investigaciones Científicas, Caracas, Distrito Federal. Ecuador
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 2008 Vol. 58 Num. 1 , Pàg. 12-18]
|
|
204.- |
Short stature and food habits as determining factors for the low productivity of sugarcane labourers in the State of Alagoas, north-eastern Brazil
Florencio, Telma T1; Ferreira, Haroldo S1; Cavalcante, Jairo C1; Assuncao, Monica L. de1; Sawaya, Ana Lydia1
1Universidade Federal de Alagoas, Maceio, Alagoas. Brasil
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 2008 Vol. 58 Num. 1 , Pàg. 33-39]
|
|
205.- |
|
|
206.- |
|
|
207.- |
A method for steam sterilizing semi solid diets for germ free mice research
Moraes Santos, T1; Nicoli, J.R; Silva, M.E; Vieira, E.C
1Universidade Federal de Minas Gerais, Instituto de Ciencias Biologicas, Belo Horizonte, Minas Gerais. Brasil; 2Universidade Federal de Ouro Preto, Escola de Farmacia, Ouro Preto, Minas Gerais. Brasil
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 1991 Vol. 41 Num. 4 Dic, Pàg. 546-554]
|
|
208.- |
|
|
209.- |
|
|
210.- |
Efecto del material de empaque y temperatura de almacenamiento en la calidad de la tortilla de maiz
Niebla, J.M1; Sánchez, A; Cumplido, L.G; Higuera Ciapara, I
1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Dep Ciencia Tecnologia Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 1991 Vol. 41 Num. 4 Dic, Pàg. 584-594]
|
|
211.- |
|
|
212.- |
Effect of high sucrose diets on carcass composition in conventional and germ free mice
Gazzinelli, R.T1; Silva, M.E; Moraes Santos, T; Nicoli, J.R; Vieira, E.C
1Universidade Federal de Minas Gerais, Instituto de Ciencias Biologicas, Belo Horizonte, Minas Gerais. Brasil; 2Universidade Federal de Ouro Preto, Escola de Farmacia, Ouro Preto, Minas Gerais. Brasil
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 1991 Vol. 41 Num. 4 Dic, Pàg. 539-545]
|
|
213.- |
|
|
214.- |
|
|
215.- |
|
|
216.- |
Harina de frijol endurecido (Phaseolus vulgaris L.) en la preparación de pan
Vasquez Carrillo, M.G1; Ortega Delgado, M.L; Estrada Lugo, E
1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Centro de Investigaciones Agrícolas Mesa Central, Chapingo, Estado de México. México; 2Colegio de Postgraduados, Centro de Botánica, Chapingo, Estado de México. México
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 1991 Vol. 41 Num. 4 Dic, Pàg. 620-630]
|
|
217.- |
Nutrition and education. II. Educational achievement and nutrient intake of chilean elementary and high school graduates
Ivanovic, D1; Vasquez, M; Marambio, M; Ballester, D; Zacarias, I; Aguayo, M
1Universidad de Chile, Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos, Santiago de Chile. Chile
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 1991 Vol. 41 Num. 4 Dic, Pàg. 499-515]
|
|
218.- |
Obtención de un concentrado proteínico de garbanzo (Cicer arietinum) por ultrafiltración
Ulloa, J.A1; Garcia Quintero, Z.H; Valencia, M.E
1Universidad Autónoma de Nayarit, Tepic, Nayarit. México; 2Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Departamento de Tecnología de Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 1991 Vol. 41 Num. 4 Dic, Pàg. 595-608]
|
|
219.- |
Sources of nutrition information of chilean schoolers metropolitan region, Chile, survey 1986-1987
Ivanovic, R1; Olivares, M; Ivanovic, D
1Universidad de Chile, Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos, Santiago de Chile. Chile
[ Archivos latinoamericanos de nutrición, Venezuela, 1991 Vol. 41 Num. 4 Dic, Pàg. 527-538]
|
|
220.- |
|
|