Utilizacion del tollo - tiburon congelado en la elaboracion de seco - salado " tipo bacalao " y su estudio de preservabilidad



Document title: Utilizacion del tollo - tiburon congelado en la elaboracion de seco - salado " tipo bacalao " y su estudio de preservabilidad
Journal: Tecnología de alimentos pesqueros
Database: PERIÓDICA
System number: 000086742
ISSN: 0254-9255
Authors:

Year:
Season: Dic
Number: 3
Pages: 8-21
Country: Perú
Document type: Artículo
Approach: Analítico, socioeconómico
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología,
Química
Keyword: Pesca,
Biología acuática,
Peces,
Química de alimentos,
Tiburones,
Congelación,
Secado,
Preservación,
Salado
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Chemistry,
Fisheries,
Aquatic biology,
Fish,
Food chemistry,
Sharks,
Freezing,
Drying,
Preservation,
Salting
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).