Carne y los productos cárnicos del futuro



Document title: Carne y los productos cárnicos del futuro
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000407725
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Ciencias Médicas y Nutrición Salvador Zubirán, Departamento de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Ciudad de México. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 40
Number: 4
Pages: 124-132
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Productos cárnicos,
Análogos de carne,
Soya,
Surimi,
Carne cultivada
Keyword: Medicine,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Meat products,
Meat analogs,
Soybean,
Surimi,
Cultured meat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).