Efecto combinado de la deshidratación en doble tambor y del tostado sobre la Energía Metabolizable Verdadera y factores antinutricionales de harinas de Canavalia ensiformis



Document title: Efecto combinado de la deshidratación en doble tambor y del tostado sobre la Energía Metabolizable Verdadera y factores antinutricionales de harinas de Canavalia ensiformis
Journal: Zootecnia tropical
Database: PERIÓDICA
System number: 000254112
ISSN: 0798-7269
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Facultad de Ciencias Veterinarias, Maracay, Aragua. Venezuela
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 22
Number: 3
Pages: 241-249
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Medicina,
Ciencia y tecnología
Keyword: Leguminosas,
Metabolismo y nutrición,
Tecnología,
Canavalia ensiformis,
Almidón,
Canavanina,
Deshidratación,
Tostado
Keyword: Agricultural sciences,
Medicine,
Science and technology,
Legumes,
Metabolism and nutrition,
Technology,
Canavalia ensiformis,
Wheat,
Canavanine,
Dehydration,
Toasting
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).