Inclusion de la harina de platano ( musa sapientum ) en diferentes porcentajes en la tecnologia tradicional de elaboracion de panes



Document title: Inclusion de la harina de platano ( musa sapientum ) en diferentes porcentajes en la tecnologia tradicional de elaboracion de panes
Journal: Universidad y ciencia
Database: PERIÓDICA
System number: 000005818
ISSN: 0186-2979
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Juárez Autónoma de Tabasco, Div Acad Ciencias Agropecuarias, Villahermosa, Tabasco. México
Year:
Season: Jun
Volumen: 10
Number: 19
Pages: 111-120
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología,
Química
Keyword: Frutales,
Angiospermas,
Química de alimentos,
Pan,
Trigo,
Harinas,
Plátano,
Proteínas
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Chemistry,
Fruit trees,
Angiosperms,
Food chemistry,
Bread,
Wheat,
Banana,
Flours,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).