Chiles, ciencia y cultura: de la salsa a la ingeniería genética



Document title: Chiles, ciencia y cultura: de la salsa a la ingeniería genética
Journal: Universidad de México
Database: CLASE
System number: 000188131
ISSN: 0185-1330
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Instituto de Ecología, Morelia, Michoacán. México
Year:
Season: Sep
Number: 615
Pages: 86-89
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Hortalizas,
Chile,
México,
Gastronomía,
Capsicum,
Variedades,
Usos
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).