Eficaz metodo para conservar pescado mediante fermentacion



Document title: Eficaz metodo para conservar pescado mediante fermentacion
Journal: UNAM hoy
Database: PERIÓDICA
System number: 000140105
ISSN: 0188-6630
Authors:
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 5
Number: 25
Pages: 25-30
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Tecnología,
Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM),
México,
Pescado,
Conservación,
Fermentación,
Instituto de Investigaciones Biomédicas
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Biochemistry,
Food chemistry,
Technology,
Fish,
Universidad Nacional Autonoma de Mexico (UNAM),
Mexico,
Conservation methods,
Institute for biomedical research
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).