Determinación y extensión de la vida de anaquel de un queso obtenido por coprecipitación de proteínas



Document title: Determinación y extensión de la vida de anaquel de un queso obtenido por coprecipitación de proteínas
Journal: Ubamari
Database: PERIÓDICA
System number: 000182495
ISSN: 0185-4518
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Tecnológico de Durango, División de Estudios de Posgrado e Investigación, Durango. México
2Instituto Tecnológico de Durango, Departamento de Ingenierías Química y Bioquímica, Durango. México
Year:
Season: Ago
Volumen: 15
Number: 44
Pages: 99-118
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso,
Calidad,
Sabor,
Color,
Textura
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cheese,
Quality,
Flavor,
Color,
Texture
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).