Aplicacion del metodo grafico modificado (bigelow ii) en el procesamiento termico de alimentos



Document title: Aplicacion del metodo grafico modificado (bigelow ii) en el procesamiento termico de alimentos
Journal: Ubamari
Database: PERIÓDICA
System number: 000116636
ISSN: 0185-4518
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Tecnológico de Durango, Dep Ingenieria Quimica Bioquimica, Durango. México
2Instituto Tecnológico de Durango, Dep Ingenieria Electrica Electronica, Durango. México
Year:
Season: Ago
Volumen: 10
Number: 28
Pages: 59-69
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Alimentos,
Procesamiento,
Temperatura
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Processing,
Temperature
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).