Comportamiento de siete variedades de frijol almacenadas bajo diferentes temperaturas



Document title: Comportamiento de siete variedades de frijol almacenadas bajo diferentes temperaturas
Journal: Turrialba
Database: PERIÓDICA
System number: 000079720
ISSN: 0041-4360
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Instituto de Biología, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 37
Number: 2
Pages: 155-159
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Leguminosas,
Química de alimentos,
Frijol,
Variedades,
Phaseolus vulgaris,
Almacenamiento,
Cocción,
Viabilidad
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Legumes,
Food chemistry,
Bean,
Cultivars,
Phaseolus vulgaris,
Storage,
Cooking time,
Viability
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).