Características tecnológicas y nutricionales de 20 cultivares de frijol comun (Phaseolus vulgaris). I. Características físicas del grano



Document title: Características tecnológicas y nutricionales de 20 cultivares de frijol comun (Phaseolus vulgaris). I. Características físicas del grano
Journal: Turrialba
Database: PERIÓDICA
System number: 000054824
ISSN: 0041-4360
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 31
Number: 1
Pages: 1-10
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Medicina,
Biología
Keyword: Leguminosas,
Metabolismo y nutrición,
Anatomía e histología,
Características físicas,
Frijol,
Semillas,
Phaseolus vulgaris,
Variedades
Keyword: Agricultural sciences,
Medicine,
Biology,
Legumes,
Metabolism and nutrition,
Anatomy and histology,
Bean,
Cultivars,
Phaseolus vulgaris,
Seeds,
Physical characteristics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).