Producción de aromas por fermentación en medio sólido



Document title: Producción de aromas por fermentación en medio sólido
Journal: Tópicos de investigación y posgrado
Database: PERIÓDICA
System number: 000024188
ISSN: 0188-1388
Authors: 1
Institutions: 1Office de la Recherche Scientifique et Technique Outre-Mer, París. Francia
Year:
Season: Mar
Volumen: 4
Number: 2
Pages: 102-109
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Aroma,
Alimentos,
Biosíntesis,
Fermentación
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Foods,
Flavor,
Biosynthesis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).