Variantes tecnologicas en la produccion de queso tipo patagras. Ii. Analisis de la maduracion a dos temperaturas diferentes



Document title: Variantes tecnologicas en la produccion de queso tipo patagras. Ii. Analisis de la maduracion a dos temperaturas diferentes
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000127944
ISSN: 0253-9276
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", Camagüey. Cuba
Year:
Volumen: 12
Number: 1
Pages: 31-35
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Maduración,
Temperatura,
Proteólisis,
Organolepsis,
Queso pategras
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Ripening,
Temperature,
Proteolysis,
Organolepsis,
Patagras cheese,
Cheese
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).