Variantes tecnologicas en la produccion de queso tipo patagras i. Analisis de la maduracion con un nuevo tamano



Document title: Variantes tecnologicas en la produccion de queso tipo patagras i. Analisis de la maduracion con un nuevo tamano
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000065329
ISSN: 0253-9276
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 7
Number: 4
Pages: 75-83
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
Queso pategras,
Maduración,
Tamaño,
pH,
Acidez,
Nitrógeno
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Food chemistry,
Technology,
Pategras cheese,
Maturity,
Size,
pH,
Acidity,
Nitrogen
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).