Variacion de los azucares y aminoacidos en los jugos de toronja simple sometidos a cuatro regimenes de temperatura durante su almacenaje



Document title: Variacion de los azucares y aminoacidos en los jugos de toronja simple sometidos a cuatro regimenes de temperatura durante su almacenaje
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000069654
ISSN: 0253-9276
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 6
Number: 4
Pages: 79-82
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Azúcar,
Aminoácidos,
Almacenamiento,
Toronja
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Sugar,
Amino acids,
Storage,
Grapefruit
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).