Propiedades reológicas del yogur batido. Comparación de dos métodos de medición de la consistencia



Document title: Propiedades reológicas del yogur batido. Comparación de dos métodos de medición de la consistencia
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000052748
ISSN: 0253-9276
Authors:
Year:
Volumen: 3
Number: 2
Pages: 1-7
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Física y astronomía,
Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Mecánica,
Pseudoplastico,
Reología,
Viscosimetro,
Yogurt
Keyword: Physics and astronomy,
Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Pseudoplastic,
Rheology,
Viscosimeter,
Yogurt
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).