Obtencion de espumas apropiadas para el secado en lecho de espuma del jugo concentrado de naranja



Document title: Obtencion de espumas apropiadas para el secado en lecho de espuma del jugo concentrado de naranja
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000052741
ISSN: 0253-9276
Authors:
Year:
Volumen: 3
Number: 1
Pages: 22-28
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Espuma,
Lecho fluidizado,
Naranja-jugo,
Secado
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Drying,
Fluid bed,
Froth,
Orange juice
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).