Influencia del calcio, fosforo y caseina en la coagulacion de la leche de vaca



Document title: Influencia del calcio, fosforo y caseina en la coagulacion de la leche de vaca
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000057156
ISSN: 0253-9276
Authors:
Year:
Volumen: 3
Number: 3
Pages: 66-74
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Química inorgánica,
Química orgánica,
Calcio,
Caseína,
Coagulación,
Fósforo,
Leche
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Inorganic chemistry,
Organic chemistry,
Calcium,
Casein,
Coagulation,
Milk,
Phosphorus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).